LEGENDARNI KUBANSKI RUM

TRGOVINA
Kuba v steklenici. Legendarni karibski rumi, polni okusa, temperamenta in zgodovine. 

za najzahtevnejše poznavalce ruma

15 let staran kubanski rum

Iz več stoletne dediščine kubanskih rumov se je rodil Ron Legendario Añejo 15 Anos. Resen, čist, narejen iz najboljšega sladkornega trsa, staran kar 15 let! Vsebuje 40º alkohola, nežno aromo lesa in pristen okus, za katerega skrbno skrbijo ljubitelji odličnosti. Flaširan v premium steklenico. Popolnost….

trgovina

dOBRODOŠLI V SPLETNI TRGOVINI PODJETJA BIBILITIS D.O.O.,

kjer vam ponujamo širok izbor odličnih alkoholnih pijač kubanskega in balkanskega porekla. Smo ekskluzivni uvoznik kubanskih rumov Legendario, s katerim že 10 let zalagamo gostinske lokale in hotele po vsej Sloveniji. Za bolj domačo alkoholno izkušnjo smo pričeli z uvozom odličnih bosanskih žganih pijač proizvajalca MB Impex, ki slovi po tradicionalnih recepturah žganic in likerjev.

ponudba

Balkanske klasike!

Domače žganice in likerji proizvajalca MB IMPEX iz BiH.
Primarna dejavnost podjetja je proizvodnja sadnih žganj, zeliščnih in sadnih likerjev ter žganih pijač. Blagovne znamke kot so Divna rakija, Meduška, Baba Višnja, Baba Mila, Baba Riba, Vidarica, Tri i po jabuke, Om rakije, Veselica, Walther, Gold Gin, vodka Zlanaya, Kapetan Ladje in Kruškovac so poznane po vsem Balkanu, kjer brez njih ni prave balkanske zabave.


Podjetje vključuje sadovnjak v vasi Nožički ob vznožju gore Motajica na površini 45 hektarjev. Na leto pridelamo 500 ton sadja, večinoma hrušk viljamovk, pa tudi sliv, kutin in nekoliko pozabljenih starih sort jabolk, ki so osnova za žganice in likerje.